(Nieuwe) activiteit 28

Tot onze grote spijt is er iets misgegaan bij de redactie van het Leeftocht-programma. Eén van de activiteiten is niet in het boekje (en op de website) vermeld. Waarvoor onze excuses.

Hieronder vermelden we de tekst zoals die moest worden opgenomen in het programmablad en hoe u zich alsnog kunt aanmelden voor deze activiteit (nr 28):


28. Bijbels Handletteren

Inleider: Nathalie Wiersma
Datum en tijd: maandag 4 februari om 19.30 uur
Plaats: Vredehorst
Contactpersoon: Henk Meerman tel. (0528) 278133
e-mail: henkmeerman50@gmail.com

Tijdens deze activiteit maken we een eigen handgeletterde poster op A4 formaat met een eigen tekst en vormgeving naar keuze. We werken met één van de beste schrijfmaterialen, namelijk de posca pennen. Deze pennen zijn geschikt op heel veel ondergronden en te verkrijgen in ontzettend veel kleuren en maten. Het leuke van deze activiteit is dat het geschikt is voor beginners, gevorderden en zelfs voor mensen die al dagelijks handletteren. Tijdens de sessie word je op weg geholpen om jouw eigen persoonlijke poster te handletteren. De inleidster geeft uitleg, laat voorbeelden zien en geeft je tips en tricks om je eigen poster vorm te geven. Leeftijd speelt geen enkele rol. De jongste deelneemster die ooit heeft deelgenomen aan deze workshop was een meisje van 8 en de oudste een vrouw van 76! Het proces tijdens handletteren is geweldig en als mensen dan ook nog trots zijn op hun eindproduct, is het doel bereikt.

Bijbels handletteren is een heerlijke ontspannen bezigheid om op een creatieve manier met het woord van God bezig te zijn. Je kan zelf kiezen welke Bijbeltekst je wilt gaan handletteren, welk lettertype je wilt gebruiken in je tekst en met welke kleuren je gaat werken.

De kosten voor te gebruiken materialen bedragen € 10,00

Over de inleidster:
Mijn naam is Nathalie Wiersma. Ik ben 25 jaar oud en inmiddels bijna 4 jaar getrouwd met mijn man Peter. Samen hebben wij zoontje David van 2 jaar oud en wonen wij in Staphorst. Sinds 2 jaar heb ik een ontzettend leuke hobby! Namelijk ‘handletteren’. Inmiddels is het een beetje een uit de hand gelopen hobby op een positieve manier! Ik heb al een groot aantal mensen mogen enthousiasmeren voor handletteren door middel van mijn ei- gen werk en de vele workshops die ik heb verzorgd.

Wil je graag meer van mij of mijn werk te weten komen neem dan even een kijkje op mijn Instagram: likeletters_nathalie. 

U kunt zich op twee manieren aanmelden voor deze activiteit:
1. Met het aanmeldingsformulier in het programmaboekje:
Schrijf onderaan het formulier (onder 27.) het nieuwe nummer 28, gevolgd door het aantal personen.
2. Met het aanmeldingsformulier op de website leeftocht.pknhoogeveen.nl:
Hier is het formulier al aangepast; u kunt dus gewoon bij activiteit 28 het aantal personen opgeven.
Hebt u zich al aangemeld en u wilt ook nog deelnemen aan deze activiteit: zend een e-mail naar leeftocht@kpnmail.nl of bel met (0528) 271441.

De inleidster: Nathalie Wiersma

Handletteren

 

Reageren is niet mogelijk